Taco’s met krokante scampi’s, avocado en spicy mayo
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Neem drie kommetjes. Doe in het eerste de bloem, klop in het tweede de eieren los en doe in het derde de panko. Wentel de scampi’s één voor één in de vernoemde volgorde door elk van de kommetjes en leg ze op een bord.
-
2
Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snij het in plakjes. Laat de maïs uitlekken.
-
3
Maak de spicy mayo. Meng de mayonaise met het tomatenconcentraat en de piment d’Espelette.
-
4
Bak de scampi’s in een diepe pan met de arachideolie. Warm intussen de taco’s op in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
5
Leg de taco’s op de borden en schik er de avocadoplakjes, de maïs en de rauwkost tussen. Leg er de krokante scampi’s op en lepel er wat spicy mayo over. Werk alles af met wat fijngehakte bladpeterselie of koriander.