Recept

Visbowl met noedels, mango en gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de olijfolie met het kompijnpoeder, het currypoeder, de allspice, de cayennepeper, de kaneel en wat zout. Laat de vis hierin 15 minuten marineren.

  2. 2

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.Bak de visfilet 2 à 3 min per kant in arachideolie en laat even uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Spoel de komkommers en snij in schijfjes. Schil de mango en snij in partjes.

  4. 4

    Serveer de gebakken vis met de noedels, werk de bowls af met komkommer, mango en gember. Bestrooi met sesamzaadjes en tuinkers. Geef er chilisaus bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Visbowl met noedels, mango en gember

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!