Kip met noedels, oesterzwammen en prinsessenbonen
bereiding
-
1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
-
2
Snijd de uiteinden van de prinsessenbonen. Kook ze 4 minuten in ruim kokend water, giet af en laat uitlekken.
-
3
Snijd de grote oesterzwammen doormidden. Snijd de kip in kleine stukjes. Pel en halveer de ui en snijd vervolgens in reepjes. Hak de pinda's grof. Pluk de blaadjes van de basilicum, koriander en/of munt.
-
4
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk de wokolie erin en bak de kip en ui 3 minuten. Voeg de prinsessenbonen en oesterzwammen toe en roerbak 2 minuten. Zet het vuur laag.
-
5
Voeg de woksaus toe, meng goed en warm nog even door. Schep de pinda's erdoor.
-
6
Schep de mihoen in 2 grote kommen of diepe borden met daarop het kipmengsel en strooi de kruiden erover.