Recept

Spaghetti met scampi's in pikante tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de chilipeper, verwijder de zaadjes en snipper in ringen. Verhit olijfolie in een pan en stoof het pepertje kort aan, kruid met paprikapoeder. Voeg de roerbakgroenten toe. Bak even mee. Doe er de tomatenblokjes, de wittewijnazijn en de suiker bij en laat 10 à 15 minuten op een zacht vuur pruttelen. 

  2. 2

    Schroei de scampi's dicht op hoog vuur in een scheutje olijfolie. Schep ze de laatste minuut bij het tomatensausje. 

  3. 3

    Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Serveer de spaghetti met de scampisaus en een lepel ricotta. Werk af met basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met scampi's in pikante tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!