Recept

Geroosterde rode ui met quinoa, geitenkaas en quorn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel de uien en snij ze in plakken van zo’n 2 cm dik. Leg ze op een bakplaat. Bestrijk met olijfolie, peper en zout en gaar 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Gaar de quinoa in de groentebouilllon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de quinoa af. Spoel de peterselie en de munt. Snipper de helft van de kruiden en meng samen met 2 eetlepelsl olijfolie onder de quinoa. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Haal de bakplaat met de uien uit de oven. Verdeel de quinoa over de uien en leg er de quorn op. Bak 10 minuten in de oven. Haal de bakplaat uit de oven, verkruimel de geitenkaas erover en verdeel de honing over de kaas.

  4. 4

    Spoel en snipper de bieslook. Werk af met de bieslook en de rest van de munt en peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geroosterde rode ui met quinoa, geitenkaas en quorn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!