Recept

Boterham met rosbief en knolseldersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de rosbief met peper en zout. Bak aan alle kanten aan in een hete pan met olijfolie. Zet de rosbief dan 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur naar 180°C, en bak nog 8-10 minuten. Laat afkoelen. 

  2. 2

    Rasp de knolselder en de appel grof. Meng met enkele druppels citroensap zodat ze niet verkleuren. 

  3. 3

    Roer in een kommetje de mayonaise, de mierikswortelpuree, de graanmosterd en wat fijngesnipperd bieslook door elkaar. Kruid met peper en zout, en meng dit onder de knolselder-appelsalade.

  4. 4

    Bestrijk het brood met boter, beleg met sla, fijne sneetjes rosbief, knolseldersalade en wat gefrituurde uitjes. Leg er een sneetje brood op. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boterham met rosbief en knolseldersalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!