Recept

Aardpeerroomsoep met pastinaakchips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegetarisch, diepvriesproof én budgetvriendelijk! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm wat olie in de pan en fruit de sjalotten aan. Voeg de aardperen toe en bak even mee. Blus met de witte wijn. Laat het iets inkoken en voeg dan de bouillon toe. Laat 20 minuten op laag vuur sudderen tot de aardpeer gaar is. 

  2. 2

    Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep, voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verhit een friteuse en bak de pastinaakchips krokant in olie (180°C) tot ze goudbruin zien. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout en komijnpoeder.

  4. 4

    Schenk de soep uit in kommetjes, werk af met een scheutje room, pesto en pastinaakchips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardpeerroomsoep met pastinaakchips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!