Recept

Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoetzuur spiesje! 

bereiding
  1. 1

    Meng het kippengehakt met het ei en het paneermeel. Maak kleine balletjes van het gehakt. Laat ze stevig worden in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ananas in schijven. Steek rondjes van ongeveer 2 cm uit de ananas en de paprika’s.

  3. 3

    Maak nu het sausje: meng de sojasaus, de wittewijnazijn, de honing en de ketchup.

  4. 4

    Maak spiesjes van de balletjes, de plakjes ananas en paprika.

  5. 5

    Bestrijk ze eerst met een beetje olijfolie, leg ze op de barbecue en bestrijk om de 5 minuten met het sausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesje met zoetzure gehaktballetjes, ananas en paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!