Recept

Varkensfilet met spitskool en mango

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en fris gerecht voor het hele gezin. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de varkensfilet en dep droog met keukenpapier. Verwijder indien nodig het vet en snij het vlees in hapklare stukken of repen. Meng met de raapzaadolie, de mosterd, de tomatenpuree en de paprikavlokken en laat ongeveer 2 uur afgedekt marineren.


  2. 2

    Maak de spitskool schoon en snij in fijne repen. Schil de wortelen en snij ze in julienne. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in repen.


  3. 3

    Verhit de olijfolie in een pan. Stoof de kool en de wortelen al roerend kort aan. Kruid met peper en zout en blus met de bouillon. Laat sudderen tot het vocht verdampt is. Roer af en toe om.

  4. 4

    Voeg het vlees en de mango toe. Gaar 5 minuten op een hoog vuur onder voortdurend roeren. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensfilet met spitskool en mango

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!