Recept

Mokkamousse met kokosroom en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere mousse van mokka zonder lactose. 

bereiding
  1. 1

    Klop de sojaroom stijf. Hak de chocolade en de hazelnoten in fijne stukjes.

  2. 2

    Doe de koffie met de kokosbloesemsuiker en de agaragar in een steelpannetje en breng al roerend aan de kook. Laat afkoelen tot het lauwwarm is. Spatel door de opgeklopte slagroom. Schep er de helft van de gehakte chocolade en noten onder.

  3. 3

    Verdeel de mousse over vier glazen en laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk de mousse net voor het serveren af met kokosroom en de resterende noten en chocolade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mokkamousse met kokosroom en hazelnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!