Recept

Dim sum gevuld met kalkoengehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ben jij ook verzot op dim sum? Goed nieuws: je kan het supermakkelijk zelf maken! 

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met de gember, de lente-uitjes, de sojasaus, de mirin, de oestersaus en de sesamolie in een kom. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de wontonvelletjes op een vochtige keukendoek en schep op elk velletje een koffielepel van de vulling. Besmeer de randen van de wontonvellen met het eiwit.

  3. 3

    Neem de hoeken van de wontonvelletjes en vouw ze samen naar binnen. Druk goed aan.

  4. 4

    Stoom de dim sums in een 5-tal minuten gaar. Bedruppel met de pikante olie en werk af met shiso-blaadjes en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Dim sum gevuld met kalkoengehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!