Gevulde cannelloni met truffelsaus
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de Fontina in kleine stukjes. Snij de bospaddenstoelen klein. Week de morieljes 15 minuten in lauw water. Giet af.
-
2
Verhit een scheutje olie in een koekenpan bak de knoflook met de chilipeper zacht. Doe er de bospaddenstoelen en morieljes bij en laat 5 minuten meebakken. Breng op smaak met de peterselie, tijm en zout en zet opzij.
-
3
Vet een ovenschaal in met boter. Vul de cannelloni met het paddenstoelenmengsel. Leg de rolletjes in de ovenschaal.
-
4
Verwarm de Fontina met de melk en roer tot een romige saus. Roer er de eidooier door. Doe er de truffelolie bij en rasp er de helft van de zwarte truffel bij. Giet de kaassaus over de cannelloni, bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met peper. Strooi er de resterende zwarte truffel over. Zet de schotel 30 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes tijm.