Recept

Parmezaankuipje met ceviche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje. 

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in kleine blokjes. Snij de chilipeper fijn en de lente-ui in schuine ringen. Pel de rode ui en snipper fijn. Meng het limoensap met de chilipeper, rode ui, lente-ui, honing, tabasco en olijfolie en laat de vis hierin minstens 15 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 hoopjes geraspte kaas. Zet 5 à 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Leg de kaasplakjes, als ze nog heet zijn, op een smalle deegroller en laat zo afkoelen.

  3. 3

    Vul elk parmezaankuipje met de ceviche. Werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Parmezaankuipje met ceviche

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!