Recept

Pastinaakcrème met rivierkreeftjes en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje met pastinaak, rivierkreeftjes en ham. 

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaak en snij in blokjes. Breng de melk met de bouillon aan de kook, doe er de pastinaak in en kook gaar. Giet af en bewaar enkele lepels van het kookvocht. Mix de pastinaak met het kookvocht, de zure room en een klontje boter glad. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bak de ham in een droge koekenpan krokant. Snij in reepjes.

  3. 3

    Doe de pastinaakcrème in een spuitzak met brede mond. Spuit de crème in 4 glaasjes. Werk af met de rivierkreeftjes en de ham en bestrooi met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastinaakcrème met rivierkreeftjes en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!