Recept

Passievruchtenshooter met mini-kipspiesje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje met passievrucht en kip. 

bereiding
  1. 1

    Pers de sinaasappels uit en meng het sap met het vruchtvlees van de passievruchten.

  2. 2

    Snij de kip in de lengte in reepjes en kruid met peper en zout. Spies ze op stokjes en bak ze in olijfolie goudbruin.

  3. 3

    Bak de geperste knoflook even aan in olijfolie. Giet het passievruchtenmengsel in de pan en doe er de sojasaus en suiker bij. Roer goed en breng aan de kook. Laat 5 minuten inkoken. Giet het sausje in glaasjes en doe er een kippenspiesje in. Werk af met enkele blaadjes postelein en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Passievruchtenshooter met mini-kipspiesje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!