Recept

Krielaardappelspiesjes met spek en laurier

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en feestelijk hapje. 

bereiding
  1. 1

    Schil de krielaardappelen en kook ze in de groentebouillon beetgaar. Giet af en halveer ze.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het spek in 16 vierkantjes en bak ze goudbruin in wat boter. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Rijg aan elk stokje een gehalveerd krielaardappeltje, 2 vierkantjes spek en een laurierblaadje. Eindig met een halve krielaardappel. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 5 minuten in de oven.

  4. 4

    Serveer de warme spiesjes en kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krielaardappelspiesjes met spek en laurier

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!