Recept

Mimosa-eitjes met spek en garnaaltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt ook een beetje king crab (uit blik) en gesnipperde dragon aan de geplette eitjes toevoegen. Supermakkelijk en nog net dat tikkeltje chiquer.

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder ijskoud water en pel ze. Halveer ze en haal er voorzichtig de eidooiers uit. Leg de eiwitten op een mooi bord.

  2. 2

    Plet de eidooiers heel fijn met een vork en meng er de mayonaise, het paprikapoeder, peper en zout onder. Schep de vulling in een grote spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

  3. 3

    Bak de spekjes in een pan zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Spuit kleine toefjes van de eitjesvulling in de gehalveerde eiwitten. Werk de helft af met spekjes en de andere helft met grijze garnalen. Doe er nog de bieslook over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mimosa-eitjes met spek en garnaaltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!