Recept

Penne met rode pesto, gegrilde courgette, burrata en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra snel klaar: in een kwartiertje aan tafel!

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng meteen de pesto erdoor.

  2. 2

    Snij de courgette in halve maantjes, besprenkel met olijfolie en bak ze krokant in een pan of op een grillpan. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rooster de pijnboompitten in een pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof.

  4. 4

    Verdeel de gebakken courgette over de penne. Werk af met plukjes burrata of mozzarella en de geroosterde pijnboompitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne met rode pesto, gegrilde courgette, burrata en pijnboompitten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!