Wraps met guacamole en quorn
bereiding
-
1
Snij de avocado’s overlangs door en haal er de pit uit. Schep er het vruchtvlees uit en doe dat in de blender. Voeg het sap van 1 citroen, gehakte chilipeper, lente-uitjes en een scheutje olijfolie aan toe. Mix kort tot een smeuïge, maar niet te gladde massa.
-
2
Pel en snipper de rode ui. Hak enkele takjes koriander fijn. Stoof de ui aan in olijfolie en voeg er de quorn aan toe. Bak verder gaar en kruid goed af met peper, zout en de fijngehakte koriander.
-
3
Giet de rode kidneybonen af en spoel ze. Hak de bieslook fijn en meng met de zure room. Kruid goed met peper en zout.
-
4
Leg telkens een wrap open en bestrijk in het midden met 2 eetlepels guacamole, beleg met enkele blaadjes sla, quorn en boontjes. Vouw de boven- en onderkant naar binnen en rol dan stevig op. Mak eventueel vast met een prikker en snij doormidden. Serveer met de zure roomdip.