Gevulde courgette, paprika en tomaat
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalotten en hak de kruiden fijn. Hak de pijnboompitten fijn. Meng 1 sjalot samen met de kruiden, de pijnboompitten en het ei door het gehakt en kruid bij met peper, zout en nootmuskaat.
-
2
Stoof de andere fijngesnipperde sjalot aan in olijfolie en voeg er de quinoa aan toe. Roer goed om en bevochtig met de kippenbouillon. Laat op een zacht vuur garen. De quinoa is klaar wanneer het de bouillon volledig heeft opgenomen. Kruid met peper en zout. Meng met de verbrokkelde geitenkaas
-
3
Snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij een hoedje van de tomaten en de courgetten en hol ze uit. Vul ze afwisselend met de quinoa of het gehakt.
-
4
Schik de gevulde groenten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Schuif de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven.