Recept

Visburger met mango-avocadosalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze visburger gaat Mexicaans: met babymaïs, zure room en cheddar. Afwerken doe je met krokante tacochips. Opgelet: de vis kan je best al een dag van tevoren voorbereiden. 

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met het chilipoeder en ½ kl zout. Doe in een diep bord. Vul een ander bord met de losgeklopte eiwitten en een derde bord met de panko. Wentel de vis eerst door de gekruide bloem, dan door het eiwit en ten slotte door de panko. Laat even rusten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de avocado, paprika, babymaïs en mango in repen. Sprenkel er limoensap en wat olie over, kruid met peper en zout en laat even marineren. Kruid de zure room met de limoenrasp, peper en zout en gesnipperde lente-ui.

  3. 3

    Bak de vis in boter en olijfolie krokant. Snij de pistolets open. Leg er wat sla op en een gebakken visburger.

  4. 4

    Lepel er wat van de paprika-mango-avocado en babymaïs op, werk af met koriander en de zure room. Bestrooi met verkruimelde taco’s en cheddar, werk af met het hoedje van de pistolet en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Visburger met mango-avocadosalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!