Recept

Sticky ribs met Chinese koolsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ribbetjes met heerlijke marinade 

bereiding
  1. 1

    Bereid de marinade voor het vlees. Pel de knoflook en snipper fijn. Meng met de hoisinsaus en de rijstwijn. Leg de ribbetjes in de marinade en laat minstens een uur marineren.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de saus in een kommetje en zet even apart.

  3. 3

    Kook de mie gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel na onder koud water en laat goed uitlekken. Snij het groen van de Chinese kool in fijne sliertjes. Maak de lente-uitjes schoon en snipper.

  4. 4

    Verhit een wok en bak er de ribbetjes in op hoog vuur. Draai het vuur lager en giet er de saus bij. Laat de ribbetjes nog een 20-tal minuten garen in de saus.

  5. 5

    Verhit arachideolie in de wok en bak er de sluimererwten, de kool, lente-ui en knoflook in op. Voeg de mie toe en bak nog even mee op. Kruid met peper en zout en werk af met de munt- en korianderblaadjes. Snij de ribbetjes in porties en geef er de koolsalade bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sticky ribs met Chinese koolsla

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!