Recept

Gegrilde halloumi met krokant korstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegetarische BBQ

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de kerstomaatjes met olijfolie, leg de trosjes in een aluminium grillbakje. Zet op de barbecue en laat ze warm worden. De tomaatjes zijn klaar wanneer het vel begint te barsten.

  2. 2

    Maak een rub: plet de szechuanpeper in een vijzel. Voeg de uitjes toe en plet. Meng de geraspte citroenschil erdoor. Doe de rub in een bord.

  3. 3

    Snij de halloumi in plakken. Gril de kaas 2 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Wentel de gegrilde halloumi door de rub (en geef de rest er nog extra bij). Serveer met wat gemengde sla en de geroosterde kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde halloumi met krokant korstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!