Recept

Stokbrood-pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 15 minuten!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een stokbrood in 4 stukken, halveer elk stuk en besprenkel met olijfolie. Schuif ze 3 à 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Meng de tomatenblokjes met de oregano, en een uitgeperst teentje knoflook. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Lepel royaal tomatensaus over de broodjes, werk af naar keuze met hamblokjes, ananas en kaas. Mag het iets pittiger, ga dan voor olijven, chorizo, chiliringen en mozzarella. Bak nog 5 à 8 minuten verder in de oven, tot de kaas gratineert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Stokbrood-pizza

Ingrediënten voor

4 personen
  • stokbrood1
  • knoflook1 teentje
  • tomatenblokjes400 g
  • oregano1 kl
  • cayennepeper½ kl
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Voor de afwerking naar keuze
  • ananas
  • ham
  • chorizo
  • olijf
  • geraspte mozzarella
  • lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!