Recept

Groene gazpacho met krabtartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris soepje

bereiding
  1. 1

    Schil de komkommer. Snij de rammenas en de radijzen in dunne plakjes.

  2. 2

    Mix het vruchtvlees van de komkommer, de avocado, de knoflook, de lente-ui, het basilicum en de munt met het sap van 1 limoen. Vul aan met de olijfolie, witte-wijnazijn en ± 500 ml water, en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Zet een halfuur in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de appel, verwijder het klokhuis, en snij in blokjes. Besprenkel met het sap van 1 limoen. Schil de selder en snij ook in kleine blokjes. Meng met de appelblokjes en het uitgelekte krabvlees. Doe er 1 à 2 el Griekse yoghurt bij en breng verder op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de gazpacho over kommetjes, garneer met een lepel krabtartaar en werk af met rammenas, radijs en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene gazpacho met krabtartaar

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!