Knoflookscampi's met caesarsalade
bereiding
-
1
Mix alle ingrediënten voor de dressing in een blender en kruid met peper en zout. Zet koel.
-
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de parmezaan in kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 minuten in de oven tot de kaas goudbruin en gesmolten is. Haal de kaaskoekjes uit de oven en laat ze drogen en hard worden op keukenpapier. Kook de eieren hard.
-
3
Pel de knoflookteentjes en hak fijn. Smelt wat boter in de pan en bak de knoflook er even in aan. Voeg er de scampi's aan toe en bak rozig. Kruid met peper en zout. Roer er de peterselie door.
-
4
Pel de eieren en halveer ze. Haal de blaadjes van het roodloof uit elkaar. Verdeel ze samen met de rucola en de krulsla over 4 tortilla's. Leg er de scampi's op en twee halve eieren. Werk af met de parmezaankoekjes, de bieslook en de dressing.