Recept

Broccolisoufflé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Broccoli is één van Pascale Naessens' favoriete groenten. Ons Libelle Lekker team ging ermee aan de slag en bedacht deze heerlijke broccolisoufflé, volgens de principes van Pascale.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de broccoli zacht in gezouten water. Laat schrikken in koud water. Laat goed uitlekken en mix fijn.

  2. 2

    Splits de eieren. Klop de geitenkaas op met de eidooiers en klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

  3. 3

    Meng de gemixte broccoli met de geitenkaas en het amandelpoeder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep op het laatst het opgeklopte eiwit heel voorzichtig onder het geheel.

  4. 4

    Verdeel over 4 ingevette ovenschaaltjes en gaar 20 à 25 minuten in de oven. Werk af met gehakte amandelen en een beetje tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broccolisoufflé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!