Visburger met mango-papajasalade
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de sriracha-aioli. Meng de ingrediënten en zet fris. Maak een dressing voor de salade. Mix de sjalotten, de chili, de rijstazijn, het limoensap, de palmsuiker en de vissaus met een staafmixer.
-
2
Schil de mango en papaja's en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes. Giet er de dressing over en laat even trekken.
-
3
Maak de burgers. Pel en snipper de ui en stoof aan in olie. Meng de vis met de ui, het ei, de groene kruiden, het paneermeel en wat peper en zout. Als het wat te vochtig is, doe er dan nog wat paneermeel bij.
-
4
Vorm 4 burgers van het mengsel en bak ze goudbruin aan in de pan. Gaar ze vervolgens nog 7 tot 10 minuten in de oven.
-
5
Snij de broodjes open, besmeer met de aioli, leg er een visburger op en lepel er wat mango-papajasalade en enkele plakjes rode ui op. Zet het hoedje van de burger erop en en serveer.