Recept

Raviolisalade met gerookte makreel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk Italiaans pastagerecht

bereiding
  1. 1

    Kook 300 g kant-en-klaar-ravioli met ricotta- of pestovulling gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Blancheer 200 g prinsessenboontjes, giet af en laat uitlekken. Halveer 200 g kerstomaten en snij 2 little gem slakropjes en 1 rode ui in fijne ringen.

  3. 3

    Doe de salade, de rode ui, de boontjes en de kerstomaten in een grote saladekom. Sprenkel er 4 el olijfolie en 2 el citroensap over, kruid met peper en zout. Meng er de ravioli door. Werk af met in stukjes geplukte gerookte makreel en 2 gehalveerde gekookte eieren. Bestrooi met peterselie en serveer goed fris.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Raviolisalade met gerookte makreel

Ingrediënten voor

4 personen
  • ravioli (kant-en-klaar, met ricotta- of pestovulling)300 g
  • prinsessenbonen200 g
  • kerstomaten200 g
  • little gem2 kroppen
  • rode ui1
  • olijfolie4 el
  • citroensap2 el
  • gerookte makreel
  • eieren (gekookt, gehalveerd)2

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!