Recept

Misomayonaise met rundertartaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassiek hapje met 'n speciale twist.

bereiding
  1. 1

    Hak het rundvlees fijn met een scherp mes. Snij de sjalot en augurkjes in fijne blokjes.

  2. 2

    Meng het rundvlees met de sjalot, augurk, mespunt cayennepeper, ½ kl worcestersaus en kruid bij met cayennepeper en zout. Zet fris weg in de koelkast.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de miso, doe in een spuitzak en spuit in elk potje een dun laagje.

  4. 4

    Snij de appelkappertjes in fijne schijfjes.

  5. 5

    Verdeel de tartaar over de potjes en garneer met schijfjes appelkappertjes. Vertel aan iedereen dat ze eerst de tartaar met de mayonaise moeten mengen voor ze het opeten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!