Recept

Hapje van rundstartaar met avocado en granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje in een glaasje!

bereiding
  1. 1

    Snij de runderfilet in kleine blokjes. Meng de blokjes met de olijfolie, sojasaus en worcestershiresaus. Kruid met een beetje peper en zout en laat in de koelkast marineren.

  2. 2

    Snij intussen de avocado in kleine blokjes, besprenkel met het sap van de limoen. Haal de granaatappelpitjes uit de schil. Meng de granaatappelpitjes en de gehakte koriander met de avocadoblokjes en breng op smaak met cayennepeper.

  3. 3

    Doe wat van de rundertartaar in een hoog uitsteekvormpje in een breed glaasje, vul tot de helft en vul aan met de avocado. Haal voorzichtig het vormpje weg en werk verder af met wat extra granaatappel en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hapje van rundstartaar met avocado en granaatappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!