Recept

Lasagne van flensjes met spinazie en lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke flensjeslasagne!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het beslag voor de flensjes. Meng de bloem, de eieren, de melk, de nootmuskaat en de peper. Bak de flensjes goudbruin in wat boter.

  2. 2

    Pel de sjalot en de knoflook en snipper fijn. Fruit aan in wat boter en voeg het gehakt toe, bak rul. Kruid met komijn, peper en zout.

  3. 3

    Spoel de spinazie en fruit aan in wat boter. Laat slinken en voeg de room, de peper, het zout en de cayennepeper toe. Bind met de sausbinder.

  4. 4

    Leg in een ronde ovenschotel eerst een flensje, leg hierop wat spinazie, opnieuw een flensje en dan een laagje gebakken lamsgehakt. Herhaal tot de schotel vol is. Strooi er de geraspte kaas over en gratineer 15 à 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagne van flensjes met spinazie en lamsgehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!