Filodeegquiche met camembert, witloof en aardpeer
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk elk vel filodeeg met wat olie. Leg de vellen op elkaar in een met olie ingevette quichevorm.
-
2
Schil de aardperen en snij ze in plakjes. Halveer de witloofstronkjes en verwijder de harde kern. Bak de stronkjes op de snijkant even aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. Bak de plakjes aardpeer beetgaar in dezelfde pan. Verdeel de plakjes aardpeer en het witloof over de taartbodem.
-
3
Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Hak de noten grof. Kluts de eieren los met de ricotta, lente-uitjes, noten en dragon. Kruid met peper en zout. Giet over de groenten. Snij de camembert in plakjes en verdeel over de quiche. Bak 30 minuten in de oven. Lekker met een groene salade.