Recept

Filodeeggebakjes met gegrilde pompoen en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker krokant!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de pompoenblokjes op een ovenplaat. Strooi het kerriepoeder over en kruid nog bij met peper en zout. Zet gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Neem 4 kleine taartvormpjes met een diameter van ongeveer 10 cm. Snij elk vel filodeeg in vierkantjes van ongeveer 12 op 12 cm. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze in laagjes in de taartvormpjes.

  3. 3

    Snij de tomaten in blokjes, zonder de zaadjes. Borstel de champignons schoon. Lepel wat tomatenblokjes en gegrilde pompoenblokjes in de filodeegtaartjes. Schik er de champignons bij en strooi er de verbrokkelde feta over. Zet nog 15 à 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de vormpjes en leg er wat plukjes oregano op. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Filodeeggebakjes met gegrilde pompoen en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!