Cordon bleu met prinsessenbonen en krielaardappeltjes uit de oven
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Doe de krieltjes in een ovenschaal. Besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn. Rooster zo'n 35 minuten in de voorverwarmde oven. Roer halfweg even om.
-
3
Snijd de kipfilets in de lengte in tweeën. Beleg met vershoudfolie en klop de kipfilets plat met een deegrol.
-
4
Kruid de kipfilets met peper en leg er een halve plak kaas en ham op. Bestrooi met wat bladpeterselie. Rol ze dicht en steek vast met houten prikkers.
-
5
Meng het amandelmeel met het havermeel. Wentel de kipfilets door de eieren en vervolgens door de mix van amandelmeel en havermeel. Herhaal die stap nog eens.
-
6
Bak de cordon bleus even aan in de pan, leg ze in een ovenschaal en laat zo'n 15 à 20 minuten verder garen in de warme oven.
-
7
Kook de prinsessenboontjes in zo'n 7 minuten beetgaar.
-
8
Stoof het sjalotje en de knoflook aan in de pan van de cordon bleu. Voeg de prinsessenboontjes toe en laat ze even meebakken.