Recept

Zalmtartaar met zure room en zeekraal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voeg voor een extra frisse toets nog kleine blokjes appel toe aan de zalmtartaar.

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ‘m heel fijn. Snij de zalmfilet in fijne blokjes. Meng de zalm met de sjalot, het citroensap, 1 el olijfolie en kruid met de cayennepeper en een beetje zout. Laat minstens 1 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de zeekraal grondig en hak ‘m grof. Meng onder de zure room en kruid met wat peper.

  3. 3

    Leg op elke lepel een beetje zalmtartaar en werk af met de zure room met zeekraal.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmtartaar met zure room en zeekraal

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!