Recept

Toast vitello tonnato

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig? Voeg dan een ansjovisfilet en wat vers gesnipperde chilipeper toe aan de tonijnsaus.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de sneetjes brood in driehoekjes en leg ze op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze in enkele minuten licht krokant in de oven.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak de kalfsmedaillons 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Snij ze in hele fijne plakjes.

  3. 3

    Snij de appelkappertjes in doormidden. Laat de tonijn uitlekken. Mix de tonijn fijn met de mayonaise, voeg enkele druppels citroensap toe en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de broodschijfjes met de tonijnsaus, beleg met 1 of 2 sneetjes kalfsmedaillon en werk af met de appelkappertjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast vitello tonnato

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!