Recept

Quinoasalade met gebakken peer en parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een originele wintersalade.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de quinoa gaar volgens instructies op de verpakking. Spoel de rucola en zwier droog. Giet de cannellini bonen af, spoel af en laat goed uitlekken. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpannetje.

  2. 2

    Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij de peren in de helft, besprenkel met citroensap en schik op een bakplaat met de aangesneden kant naar boven. Leg een klontje boter op iedere peer en bak de peren in de hete oven gedurende 10 à 15 minuten.

  4. 4

    Maak een salade van de quinoa, de rucola en de cannellini bonen. Werk af met de geroosterde pijnboompitten en geschaafde parmezaan.

  5. 5

    Serveer de tahini-yogurt bij de salade en leg er een gebakken peertje bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quinoasalade met gebakken peer en parmezaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!