Pannenkoekwrap met kip en witloof
bereiding
-
1
Maak het pannenkoekenbeslag. Meng de bloem met het paneermeel, de eieren, de melk, het spuitwater, de olie en het zout. Klop kort tot een egaal deeg.
-
2
Bak de pannenkoeken in een hete pan met een scheutje olie.
-
3
Maak het witloof schoon en snij in fijne reepjes. Spoel de blaadjes dragon en hak fijn. Meng de zure room met de mayonaise, de dragon en het kerriepoeder en meng onder de witloofreepjes. Kruid met peper en zout en zet in de koelkast.
-
4
Bak de kipfilets in een pan in een scheut olijfolie goudbruin en kruid met garam masala, peper en zout.
-
5
Snij de kipfilet in repen, snij de kaas in fijne reepjes. Beleg de pannenkoeken met het witloofslaatje, de kipfilet, de kaas en een beetje kervel. Rol ze op en serveer.