Pannenkoekrolletjes met pompoen en geitenkaas
bereiding
-
1
Maak het beslag. Meng de volkorenbloem met de gewone bloem, de eieren, de melk, het spuitwater, het zout en de olie tot een glad beslag. Laat even rusten.
-
2
Verwarm de oven voor op 185°C. Schil de pompoen en snij ‘m in blokjes. Pel de uien en snij ze in maantjes. Rits de tijm. Meng de pompoenblokjes met de uien, de tijm, 3 eetlepels olijfolie en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep op een bakplaat en zet 25 minuten in de oven tot de pompoen beetgaar is.
-
3
Pel en plet de knoflook. Meng de knoflook met de peterselie onder de geitenkaas.
-
4
Verhit olie in een pan en bak de pannenkoeken in porties. Bestrijk elke pannenkoek met een laagje geitenkaas en beleg met stukjes pompoen en ui. Rol ze op.
-
5
Klop de room los met de parmezaan. Kruid met peper. Lepel een laagje op de bodem van de ovenschaal, leg de gevulde pannenkoekrolletjes erin, lepel nog extra room over de pannenkoeken en beleg met de salieblaadjes. Zet 20 à 25 minuten in de oven.