Recept

Bananenmuffins met chocoladevulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het perfecte vieruurtje!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Plet de bananen met een vork. Mix er het ei, de olie, suiker en melk onder.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder en zout en mix onder het bananenmengsel. Spatel de chocolade muisjes onder het mensel.

  4. 4

    Vet 12 muffinvormpjes in en verdeel er het mengsel over. Zet 25 minuten in de oven.

  5. 5

    Verwarm de slagroom tot net tegen het kookpunt. Zet het vuur uit en brokkel er de chocolade in. Roer tot de chocolade is opgelost.

  6. 6

    Maak met de steel van een houten lepel en gat in het midden van de nog warme muffins. Laat tot kamertemperatuur afkoelen.

  7. 7

    Vul de muffins met het room-chocolademengsel. Zet 1 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!