Sandwichpudding met appel, pindakaas en pecannoten
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de melk met de suiker op een zacht vuur tot de suiker gesmolten is.
-
2
Schil de appelen en snij ze in blokjes. Klop de eieren los. Brokkel de sandwiches in kleine stukjes. Doe ze in een kom en giet er de lauwe gesuikerde melk op. Laat de sandwiches hier enkele minuten in weken.
-
3
Plet de sandwiches met een vork tot een dikke brij en roer er de stukjes appel onder. Voeg de pindakaas en losgeklopte eieren toe aan het deeg.
-
4
Beboter en bebloem de cakevorm. Giet het beslag in de vorm en strooi er de helft van de noten over. Dek af met aluminiumfolie en bak 25 minuten in de oven. Verwijder de folie en bak nog 15 minuten.
-
5
Haal uit de vorm, laat afkoelen en werk af met de rest van de noten en de karamelsaus.