Recept

Aardappelsalade met appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker knapperig slaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen. Spoel de appels en snij ze in reepjes. Besprenkel ze meteen met citroensap, tegen het verkleuren. Snij het hart van een witte selder in reepjes. Halveer 1 kleine ui en snij in plakjes. Snij de boterhamworst in reepjes. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gedurende 12 minuten. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Snij ze in plakjes en bak ze in 2 eetlepels zonnebloemolie goudbruin. Laat ze de oven 10 minuten verder garen en daarna afkoelen.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!