Recept

Gegrilde kippenboutjes met pittige rub

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze zoet-pikante rub past perfect bij malse kippenboutjes. Opgelet, reken 2 uur om het vlees te marineren. 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de rub. Wrijf er de kippenbouten mee in en laat 2 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Wrijf het rooster in met olie en gril de boutjes eerst 2 minuten langs elke kant op een hoog vuur.

  3. 3

    Leg de kippenboutjes op een hoger rooster en bak nog 15 minuten. Serveer ze met een dipsaus: de caeserdressing van blz. xx past hier perfect bij.

  4. 4

    Voor een korstje stop je best nog wat boter onder het vel van de kippenbouten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde kippenboutjes met pittige rub

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!