Semifreddo van sojayoghurt, kokos en passievrucht
bereiding
-
1
Snij 3 passievruchten doormidden, duw het vruchtvlees door een zeef en vang het sap op. Gooi de pitten weg. Meng de soja-kokosyoghurt met het sap van de passievruchten en 2 eetlepels kokosschilfers.
-
2
Giet de yoghurtmengeling in een bakvorm van 20 cm diameter. Zet minstens 8 uur in de diepvriezer. TIP: leg vershoudfolie op de bodem en zijkanten van de bakvorm voor je de yoghurtmengeling erin giet. Je haalt de semifreddo dan makkelijk uit de vorm. Gebruik je geen vershoudfolie, hou de bakvorm dan 10 tellen in heet water wanneer je 'm gaat ontvormen, zo komt het ijs vanzelf los.
-
3
Snij de overige 2 passievruchten open en lepel het vruchtvlees en het sap eruit.
-
4
Ontvorm de semifreddo en werk af met passievrucht en de rest van de kokosschilfers. Serveer onmiddellijk.