Recept

Vanille-semifreddo met framboos en pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze semifreddo's zijn om met twee te delen: ideaal na een uitgebreide feestmaaltijd, of hét dessert voor valentijn. Haal ze wel even voor het serveren uit de diepvriezer, anders zijn ze te hard en moeilijk eetbaar.

bereiding
  1. 1

    Bekleed de springvormen met vershoudfolie.

  2. 2

    Plet de frambozen, maar hou er enkele apart voor de afwerking. Meng de poedersuiker onder de geplette frambozen. Verdeel het frambozenmengsel over de bodem van 2 springvormen van 10 cm diameter.

  3. 3

    Lepel de vanilleyoghurt op de frambozen. Hak de pistachenootjes fijn en strooi de helft over de yoghurt. Sluit de semifreddo's af met de vershoudfolie en laat ze minstens 2 uur opstijven in de diepvries.

  4. 4

    Haal de semifreddo's uit de diepvries. Haal ze uit de springvormen en verwijder de vershoudfolie.

  5. 5

    Strooi de rest van de pistachenootjes over de semifreddo's en werk ze af met de rest van de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vanille-semifreddo met framboos en pistaches

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!