Recept

Rundsburger met kaas en bacon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieke burger met gebakken spek en plakjes kaas, zo eenvoudig is een lekkere burger!

bereiding
  1. 1

    Hak het vlees fijn in een vleesmolen. Pel en snipper de sjalot en meng met het vlees, 1 ei, peper en zout. Voeg paneermeel toe tot het niet te nat meer aanvoelt. Maak er vier gelijke burgers

  2. 2

    Snij de tomaat en de augurk in fijne plakjes.

  3. 3

    Bak het spek krokant in de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak in 1 pan 4 spiegeleitjes. Bak in een andere pan de burgers krokant aan beide kanten.

  4. 4

    Leg op 4 sneetjes toastbrood een sneetje kaas, hierop een burger, een sneetje gebakken spek, plakje tomaat en augurk. Leg er opnieuw een sneetje kaas en toastbrood op en gril dan de burger tussen een panini of aan beide kanten op een grillpan.

  5. 5

    Bak de frietjes knapperig en goudbruin. Werk de burger af met de sla en een spiegeleitje, serveer met de frietjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundsburger met kaas en bacon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!