Rundsburger met geitenkaas en rode ui
bereiding
-
1
Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestersaus en paprikapoeder en cayennepeper naar smaak. Voeg het ei en wat paneermeel toe. Vorm 4 hamburgers van het gehakt.
-
2
Bak de hamburgers goudbruin en gaar in de zonnebloemolie.
-
3
Spoel de tomaten en snij in schijfjes. Pel en snij de ui in ringen. Snij de geitenkaas met korst in plakjes.
-
4
Halveer de pistolets en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas. Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.
Tip: Lekker met verse frietjes en een groene salade
Ingrediënten voor
4 personen- pistolets4
- rundergehakt500 g
- pruimtomaten4
- rode ui1
- knoflook1 teentje
- geitenkaas (met korst)180 g
- geitenkaas (zachte)150 g
- ei1
- paneermeel
- worcestershiresaus
- paprikapoeder
- cayennepeper
- zonnebloemolie
- verse oregano