Recept

Rundsburger met geitenkaas en rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met een gesnipperd teentje look, een scheutje Worcestersaus en paprikapoeder en cayennepeper naar smaak. Voeg het ei en wat paneermeel toe. Vorm 4 hamburgers van het gehakt. 

  2. 2

    Bak de hamburgers goudbruin en gaar in de zonnebloemolie. 

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij in schijfjes. Pel en snij de ui in ringen. Snij de geitenkaas met korst in plakjes. 

  4. 4

    Halveer de pistolets en bestrijk telkens met een flinke eetlepel van de zachte geitenkaas. Werk verder af met tomaat, de burger, de plakjes geitenkaas, rode ui en verse oregano.
    Tip: Lekker met verse frietjes en een groene salade
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundsburger met geitenkaas en rode ui

Ingrediënten voor

4 personen
  • pistolets4
  • rundergehakt500 g
  • pruimtomaten4
  • rode ui1
  • knoflook1 teentje
  • geitenkaas (met korst)180 g
  • geitenkaas (zachte)150 g
  • ei1
  • paneermeel
  • worcestershiresaus
  • paprikapoeder
  • cayennepeper
  • zonnebloemolie
  • verse oregano

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!