Groentetempura
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de courgette in dikke repen, de broccoli in roosjes. Verwijder de harde onderkant van de asperges. Klop de eieren los.
-
2
Meng de panko met de parmezaan, een snuifje zout, het gerookt paprikapoeder en de garam massala.
-
3
Haal de groenten door de bloem en schud ze goed af. Wentel ze door de eieren en eindig in de panko.
-
4
Leg de groenten op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en zet ze 25 minuten in de oven of tot ze beetgaar en goudbruin zijn.
-
5
Meng intussen de mosterd met de zure room, honing en het sap van ½ citroen. Kruid met peper en zout. Serveer de groentetempura met de mosterddip.
In de airfryer
-
1
Leg de helft van de groenten in het mandje van de heteluchtfriteuse en bak 8 tot 10 minuten op 190°C. Bak daarna de andere helft.