Recept

Bladerdeegwafeltjes met oesterzwammen en truffel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersimpel om te maken, dit bladerdeeghapje!

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Snipper de peterselie. Hak de oesterzwammen en truffelschilfers fijn.

  2. 2

    Bak de oesterzwammen en knoflook gaar in olijfolie. Voeg de truffel en de peterselie toe en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  3. 3

    Ontrol het bladerdeeg en steek er met een uitsteekvorm rondjes van ± 6 cm diameter uit. Beleg de helft van de rondjes met de gebakken oesterzwammen en mozzarella. Dek af met de andere rondjes bladerdeeg en druk de randen aan.

  4. 4

    Verwarm het wafelijzer voor, wrijf in met olijfolie en bak de wafeltjes tot ze goudbruin zijn in ongeveer 5 à 7 minuten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeegwafeltjes met oesterzwammen en truffel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!